Vienkāršs ēdiens, kas silda. Tiek, kam garšo karijs un eiropeizēta indiešu virtuve :)
Izejvielas (4 pers.):
- 700 g vistas filejas
- 2 ēdamkarotes eļļas
- sāls un pipari
- 1 sarkanais sīpols
- 1 paprika
- 3 tējk.karija
- 2 tējk. sviesta
- 3 ēdamk. mango čatnija
- 300 ml saldā krējuma
- pārkaisīšanai – lociņi un paprika gabaliņos
- pasniegšanai – cepti kartupeļi vai rīsi
Gatavošana:
- Sagriež vistu kumosa lieluma gabaliņos un apcep uzkarsētā eļļā. Pēc garšas pievieno sālu un piparus.
- Atsevišķi apcep sīpola un paprikas gabaliņus.
- Karija pulveri sajauc ar izkausētu sviestu. Pievieno apceptajiem dārzeņiem.
- Apcepto vistu pievieno sīpolam un paprikai. Iejauc mango čatniju un pievieno saldo krējumu.
- Uz lēnas uguns sutina 15 minūtes.
- Pirms pasniegšanas apber ar lociņiem un paprikas gabaliņiem.
Atbildēt