Brīžiem liekas, ka šokolāde ir sievietes labākais draugs…. :) Kad uznāk tāds brīdis, ka atbilde uz visiem jautājumiem, liekas, slēpjas vienā gabaliņā šī salduma, tad ir īstais laiks pagatavot pašai kaut ko interesantu!
Izejvielas:
- 300 g tumšās šokolādes
- saujiņa ķirbju sēklu
- daži rozā pipari pārbēršanai
- garšvielas: malts muskatrieksts, kanēlis, piparkūku garšviela
Gatavošana:
- Ūdens tvaikos uzkausē 3/4 no šokolādes, maisot ar koka vai silikona lāpstiņu. Kad šokolāde izkususi, trauku ņem nost no tvaikiem un iejauc iekšā atlikušo 1/4 šokolādes.
- Šokolādes masai piejauc klāt ķirbju sēkliņas (es savējās samalu blenderī), dažas atstāj dekorēšanai. Tad pievieno garšvielas.
- Šokolādi lej uz paplātes (es ņēmu parasto cepeškrāsns plakano pannu), kas izklāta ar cepamo papīru. Izlīdzina tik biezu, cik vēlas. Pārber ar rozā pipariem un ķirbju sēkliņām.
- Liek aukstumā sastingt.
Iedvesma: The Parsley Thief
Atbildēt