Tuvojas Ziemassvētku vakars…. Aiz loga satumst un eglītēs iemirdzas svecītes. Ceru, ka arī jūsmājās ģimenes un vakara centrā būs nevis televizors, bet sarunas un kopā būšanas prieks!
Pēcpusdienā, kad top šis ieraksts, vislielākā rosība noteikti valda nevis viesistabās, bet gan virtuvēs. Tāpat kā pagājušogad, arī šogad īsi uzrakstīšu, ko tad likšu galdā savējiem šovakar. Ceru, ka varbūt noderēs, gatavojot kādu citu svētku maltīti, vai vienkārši, lai parastā ikdienas vakarā palutinātu sevi un citus :)
Priecīgus Ziemassvētkus!
Lindas Virtuves Ziemassvētku ēdienkarte:
UZKODAS:
- pašgatavota kūpinātās foreles pastēte uz rudzu maizītes;
- panko (japāņu rīvmaizē) ceptas tīģergarneles;
- sojā un vasabi marinēts laša tartars.
GODA VIETĀ:
- krāsnī cepts fazāns;
- piedevās – balzametiķi glazēti sīpoli; ābolu-fenheļa salāti ar mārrutku mērci; sparģeļi ar estragonu; kartupeļi ar salvijas sviestu.
SALDAJĀ:
LABU APETĪTI!
danaskleita says
Kad tiek izlasīta ēdienkarte, noteikti lielai daļai cilvēku rodas vēlme kļūt par tavu radinieku kaut uz to vienu Z-sv dienu un piedalīties šādā brīnumgardā maltītē :D Manuprāt, ja tu kādreiz uzrīkotu Pop Up restorānu kaut uz vienu dienu, apmeklēt gribētāju būtu ļoooti daudz!
Linda says
Paldies, Dana, par tik mīļiem vārdiem! Un par pop-up ideju – varbūt jāapsver ;) Laimīgu Tev 2012-to!