Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Medū ceptas bietes

November 13, 2010 Leave a Comment


Biete ir viens no pie mums visizplatītākajiem dārzeņiem un mēs to izmantojam vispierastākajos veidos – siļķe kažokā, vinegrets, biešu zupa…. Vai esat mēģinājuši bietes cept? Cept medū? Ja jūsu rīcībā ir kāds svaigs garšaugs (vislabāk timiāns), pavisam vienkārši varat pagatavot bietes, kas būs laba piedeva jebkādam gaļas ēdienam. Ja vēlas citrusu noti, pievieno nedaudz apelsīna miziņu.

Izejvielas:

  • 0.5 kg novārītas, bet vēl pastingras sarkanās bietes
  • 3 tējk. olīveļļas
  • 3 tējk. balzāmetiķa
  • 3 tējk. medus
  • 2 tējk. svaiga sakapāta timiāna
  • sāls, svaigi malti pipari

Gatavošana:

  1. Uzsilda cepeškrāsni 220C.
  2. Bļodā sajauc timiānu, medu, olīveļļu, balzāmetiķi.
  3. Iegūto mērci pārlej gabaliņos sagrieztām bietēm. Pēc garšas pārber sāli un piparus.
  4. Bietes liek cepeštraukā un krāsnī uz apm. 15 minūtēm. Cep, kamēr tās kļūst glazētas un lipīgas.

Filed Under: Dārzeņu ēdieni Tagged With: Ātri un veselīgi, Ātri un vienkārši, Bietes, Piedevas gaļas ēdieniem, Timiāns, Veģetāri

« Ja cilvēks neiet pie koka – koks nāk pie cilvēka!
Desertu modes skate »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Ideāli piemērota zupa, ko gatavot no pašu izaudzētām dārza veltēm! https://t.co/wRYTAlDlrr August 31, 2018 09:53
  • Kā interesanti un vienkārši pagatavot ko gardu no aprikozēm? Lūk, ideja! https://t.co/XnTXrgKs9c June 12, 2018 09:49
  • @lindasvirtuve

Tags

Augļi Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Cukīni Itālijas virtuve Kanēlis Kartupeļi Konservēti tomāti Kūka Lunchbox Mafini Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pavasaris Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Svētku galdam Sīpols Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Āboli Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Ķiploki Šokolāde

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Log in