Piecpadsmit minūšu padarbošanās pie plīts un rezultātā iegūsiet garšīgu un sātīgu makaronu ēdienu Ieteicams būt uzmanīgiem ar papildus sāls pievienošanu gala produktam, jo kaperi un žāvētais lasis sāli satur pietiekamā daudzumā.
Izejvielas (4 pers):
- 340 g makaronu (vislabāk farfalles jeb bantītes)
- 1 mazs sarkanais sīpols, sagriezts ļoti plānās šķēlītēs
- 60 g krēmsiera
- 2 tējk .kaperu
- 200 g žāvēta laša, saplēsta sloksnītēs
- maza buntīte diļļu
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
- Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un ieber spageti. Vāra pēc norādījumiem uz paciņas, līdz al dente gatavībai. Saglabā 50 ml varīšanas šķidruma pirms ūdens noliešanas.
- Karstajai pastai uzreiz pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, krēmsieru, dilles un kaperus. Izmaisa. Ja nepieciešams, krēmīguma panākšanai, var pievieno malā nolikto ūdeni, kurā vārījās pasta. Beigās iemaisa laša gabaliņus.
- Pastu pārber ar dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz.
Iedvesma: Martha Stewart
Atbildēt