Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Franču kartupeļu salāti

2 maija, 2011 Leave a Comment

Šie kartupeļu salāti vislabāk iederēsies uz auktā galda –  kopā ar vārītu vai žāvētu šķiņķi vai gaļu!

Izejvielas (4 pers):

  • 600 g vārītu kartpeļu bez mizas
  • 2 tējk. baltvīna etiķa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 4 tējk. olīveļļas
  • 1 tējk. franču sinepes
  • pipari un sāls pēc garšas
  • 3 tējk. sakapāti pētersīļi
  • 3 tējk. sakapāti maurloki
  • 3 tējk. kaperi
Gatavošana:
  1. Vārītus atdzesētus kartupeļus sagriež kumosa lieluma gabalos.
  2. Pagatavo mērci – kopā sakuļ baltvīna etiķi, olīveļļu un sinepes. Beigās pievieno zaļumus – pētersīļus un maurlokus, kā arī sāli un piparus.
  3. Kartupeļus pārlej ar mērci un pievieno kaperus. Uzmanīgi visu samaisa, lai kartupeļi nesamīcītos.


Filed Under: Salāti Tagged With: Ātri un vienkārši, Bez laktozes, Francijas virtuve, Kartupeļi, Lunchbox, Piedevas gaļas ēdieniem, Piknikam, Veģetāri

« Kazas siera karstmaizītes
Fiksās zemeņu un šokolādes kūciņas »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...