Esiet sveicināti manā jaunajā virtuālajā virtuvē! Blogā no šī brīža ir mainījies ne vien vizuālais izskats, bet arī nedaudz saturs un mana pieeja blogošanai. Kas un kā notiks nākotnē, par to tālāk šajā ierakstā.
Kāpēc izmaiņas? Pirmkārt, manis pašas ērtībai – gribējās tīrāku dizainu, vieglāku blogošanas formātu un vizuāli skaistu vietu, kurā man patiktu darboties un strādāt. Otrkārt, jūsu ērtībai – tagad jūs vairs netraucēs dīvainas reklāmas par vēl dīvainākām tēmām, jo šīs lapas saturu pilnībā kontrolēšu es pati. Jā, iespējams, parādīsies arī kāda reklāma, bet tā būs manis izvēlēta un vizuāli atbildīs bloga koncepcijai. Varbūt paies laiks, kamēr acs pieradīs pie jaunā lapas izskata, bet ceru, ka jums patiks.
Kā tas notika? Jebkurš “remonts”, arī virtuālajā vidē ir saistīts ar lielu darbu. Tāpēc gribu teikt īpašu paldies savam vīram, kurš nodrošināja visu lapas tehnisko un izstrādes pusi, strādājot vēlu vakaros un agros rītos. Viņam piemīt liela pacietība, atbildot uz maniem bezgalīgajiem jautājumiem un uzklausot ne vienmēr pastāvīgās vēlmes. Tāpat paldies arī Martai, kas manas vizuālās fantāzijas realizēja pavisam taustāmā formātā – bloga jaunajā logo. Sadarboties bija viegli un patīkami, rezultāts ir tāds, kā es vēlējos un vēl labāks.
Kāpēc diļļu zieds? Jaunajā logo izvēlējos attēlot diļļu ziedu – tāpēc, ka dillītes latvietim ir tik mīļas! Arī man pašai tieši diļļu garša saistās ar vasarām laukos, ar jaunajiem kartupeļiem, svaigi skābētiem gurķīšiem un zaļumu dārzu, kur vasaras viducī cēli dzelteniem lekniem ziediem zied dilles…
Kas mainīsis blogā? Mana lielā apņemšanās un vēlme ir turpmāk blogot daudz regulārāk, t.i., trīs reizes nedēļā. Šīs trīs reizes būs ļoti strukturētas:
- PIRMDIENĀS publicēšu tradicionālās receptes – pēc iespējas veselīgi, sezonāli un ar skaistiem foto.
- TREŠDIENĀS būs īpašas receptes cilvēkiem ar īpašām kulinārajām vajadzībām – veģetāriešiem, vegāniem, gardēžiem, kas uzturā nedrīkst lietot laktozi un/vai glutēnu.
- PIEKTDIENĀS būs ciemiņu dienas – aicināšu citus blogerus pastāstīt par savu darbošanos, publicēšu lietas un vietas, kas ir uzrunājušas mani nedēļas garumā. Tāpat būs arī Latvijas blogos publicēto recepšu apskats.
Tie, kuri esat pierakstījušies uz bloga saņemšanu e-pastā, saņemsiet bloga apskatu piektdienās vienā ziņā. Visiem, kas lasīja blogu caur WordPress, lūgums piereģistrēties jaunumu saņemšanai caurs e-pastu vai sociālajiem tīkliem.
Ceru, ka jums patīk jaunais Lindas Virtuves izskats – ar nākamo nedēļu atsākšu aktīvu blogošanu un gaidīšu jūs ciemos! Nākamnedēļ publicēšu panna cottas recepti ar ļooooti garšīgu mērci, biešu krēmzupu un vēl citas gardas lietas.
Ja ir kādi ieteikumi, ļoti priecāšos tos dzirdēt. Blogs man līdz šim ir nesis tikai un vienīgi pozitīvas emocijas un ceru, ka tās ir abpusējas sajūtas starp mani un jums ekrāna otrā pusē!
Uz drīzu tikšanos.
Foto – aukstā zemeņu zupa (sablenderē zemenes kopā ar apelsīnu sulu, pievieno nedaudz meža zemeņu vai vaniļas jogurta, pasniedz aukstu un dekorētu ar piparmētru lapiņām).
Everita Zake-Klavina says
Svaigums un vieglums jauams no jauns lapas! Gaidu bieu zupias recepti, biettes jau gaida, lai kds ts apstu pa smuko :)
Linda Tellgrena says
Man patk, ka Tev patk! Tiei tds bija mans mris: lai jaunais izskats btu tds, kuru pat nemana, lai galvenaj lom diens un bildes :) Zupias recepte sekos – ja vajag trk, dod ziu, nostu e-past!
Baiba says
Ir tds vaias jogurts vai domts vanias?
Linda says
Vanias, protams – paldies!
Inese says
Sveika, Linda!
Tikko pamanju, ka no Jsu bloga ir pazudusi klasisks siera kkas recepte.
Vai to ir iespjams kaut kur atrast? kka ir viena no manm mkajm :)
Paldies jau iepriek!
Linda says
Sveika! Vai Tu domji o? – https://lindasvirtuve.lv/majas/2011/05/10/klasiska-siera-kuka-ar-vasaras-ogam. Ceru, ka noders – lai gardi!
Inese says
J, ir st! Paldies :)