Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Ziemassvētku ēdienkarte 2010

24 decembra, 2010 Leave a Comment

Attēls no www.wpclipart.com

No sākuma – visiem Lindas Virtuves lasītājiem vēlos novēlēt PRIECĪGUS SVĒTKUS! :) Ceru, ka jūsu mājās deg sveces, smaržo pēc egļu zariem & mandarīniem, ir silti un mājīgi…

Ja nu gadījumā neesat vēl izdomājuši, ko likt Ziemassvētku galdā, vēlos padalīties ar mūsmāju šī vakara ēdienkarti – varbūt jums noder iedvesmai!

  • uzkodas – pašgatavota laša pastēte ar krāsnī ceptu ķiplokmaizi;
  • goda vietā – tītara cepetis ar citrusu sviestu; piedevās karamelizētas šalotes, medū ceptas bietes un topinambūri;
  • saldajā – pekanriekstu tarte un Cote d’Or Citronu sorberts;
  • plus, protams, piparkūkas, mandarīni, utt… :)

Ko jūs šovarak liksiet galdā?

Foto no bloga I am on a diet

Filed Under: Dažādi Tagged With: Svētku galdam, Ziemassvētku ēdieni

« Vīramātes debešķīgā zivju zupa
Ziedkāpostu sacepums jeb Gratin de chou-fleur »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023