Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Marcipāna un ogu maizītes

15 jūlija, 2011 6 komentāru

Šo maizīšu pagatavošana man aizņem dažas minūtes. Ļoti ātri. Un bezgala vasarīgi! Var izmantot visas iespējamās ogas – gan dārza, gan meža. Izkusušais marcipāns man pašai ļoooooti garšo! :P

Izejvielas (4 maizītēm):

  • 4 kārtainās mīklas kvadrātiņi
  • 8 plānas marcipāna šķēlītes
  • sauja ar ogām (te izmantoju zemenes un kazenes)
  • saujiņa mandeļu skaidiņu
  • 1 ola pārsmērēšanai
Gatavošana:
  1. Uzkarsē krāsni uz 200C.
  2. Uz mīklas kvadrātiņiem liek marcipāna šķēlītes – pa 2 šķēlītēm uz katras maizītes. Pa virsu kārto ogas (lielākās pārgriež uz pusēm). Pārber ar mandeļu skaidiņām. Maizīšu maliņas nosmērē ar sakultu olu.
  3. Liek krāsnī un cep apt.10-15 minūtes (kamēr maliņas maizītēm kļūst brūnas!).

Filed Under: Konditoreja Tagged With: Ātri un vienkārši, Marcipāns, Ogas, Pie kafijas, Vasara

« Jēra cepetis ar sīpoliem un timiānu
Vasarīgie mandeļu kēksiņi »

Comments

  1. Vineta says

    9 augusta, 2011 at 14:28

    Paldies, par iedvesomošām receptēm… tās vienmēr uzlabo noskaņu!!! un ir tik gaisīga sajūta- ek, iešu pēc darba mājās un gatavošu.. gatavošu!!!

    Bet nu pie lietas, marcipāns!!!! Kur to var iegādāties!?

    Atbildēt
    • Linda says

      9 augusta, 2011 at 21:16

      Marcipanu pirku IKEA… Kur to var nopirkt Latvijaa? – varbut kads zin?

      Atbildēt
      • Lauritta :) says

        3 jūlija, 2012 at 13:25

        Šovakar plānā šīš skaistās ogu princeses! (savādāk nenosauksi). Pliks marcipāns pie mums sastopams vien Gemosā, bet es izlīdzēšos ar parasto marcipānu šokolādē, kam nokasīšu šokolādi. Un ja kāds šoko krikums trāpīsies, arī nesūdzēšos :) #cannotwait

        Atbildēt
  2. Linda says

    3 jūlija, 2012 at 18:05

    Labs labu nemaitaa! (to es par shokoladi un marcipanu :)) Ceru, ka maiziites gardas sanaaks!

    Atbildēt
  3. Everita says

    19 augusta, 2013 at 18:53

    Uzcepu, aizmirsu tikai mandeļu skaidiņas pielikt, bet varbūt pat labi, vismaz dēls ēda :) ņammīgi, paldies par receptīti!

    Atbildēt
    • Linda says

      19 augusta, 2013 at 20:43

      Veseli ēduši ;)

      Atbildēt

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...