Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Taizemes garšu festivāls 2011

September 11, 2011 1 Comment

Katru gadu pašvaldība, kurā dzīvoju (Woluwe-St-Pierre), sadarbībā ar Taizemes vēstniecību savā centrālajā laukumā organizē festivālu “Essence of Thailand”.  Galvenais mērķis ir popularizēt tūrismu uz šo skaisto valsti, bet tā ir arī lielsika izdevība izbaudīt īstu thai masāžu, noskatīties tradicionālo deju priekšnesumus, iegādāties tekstila izstrādājumus, iegūt gleznojumus uz nagiem utt.

Bet galvenais – tā ir īsta paradīze gardēžiem, kas draugos ar taizemiešu virtuvi! Bija pārstāvēti vairāk kā 30 restorāni, kas uz vietas vārīja, sautēja, tina un rullēja…. Gaiss smaržoja pēc citronzāles, koriandra un nūdelēm. Ēdām ar acīm, deguniem un mutēm :) Take away šoreiz bija fotogrāfijas.

Mani mīļākie Taizemes restorāni Briselē:

  • Fanny Thai – atrodas Briseles China Town, gadu gaitā pārbaudīta vērtība, kas nekad nepieviļ, ātra un laipna apkalpošana, romantiska gaisotne, good value for money
  • L’Orchidée Blanche – atrodas ārpus centra, bet vērts mērot attālumu, jo ēdiens ir tā vērts, ēdienkarte vien ved kārdināšanā! piedāvā arī take away
  • Chao Phraya – sevi pozicionē kā upscale thai vieta; īpašais piedāvājums – brīvdienu thai bufetes brunch (30 EUR)
  • Eat East – vienkārša un vienmēr pilna ēstuve, kas atrodas uz populārā St Boniface laukuma, ēdiens – bez īpašiem pārsteigumiem
  • Gallery Resto-Boutique – restorāns ar īpašu atmosfēru, skaistu un uz nesteidzību vedinošu interjeru; ēdiens īpašs, bet kvalitāte variē atkarībā no pavāru noskaņojuma
  • MyTai – vienkārša vieta bez pretenzijām uz smalku viesu ēdināšanu, ēdiens vienmēr autentiski labs, brīvdienās nav kur irbulītim nokrist! arī uz take away nāksies uzgaidīt, vietējie šo vietu ļoti iecienījuši, atrodas Briseles nomalē
  • Thai Coffee – atrodas netālu no Briseles mazā ringa, iecienīta pusdienu vieta, kuru ieteicams iepriekš rezervēt; atklāta tipa virtuve, kurā var redzēt sava ēdiena tapšanu

Filed Under: Apskati Tagged With: Beļģija, Taizemes virtuve

« Kvinojas, cukīni un vistas salāti
Panīrs ar zirņiem jeb Matar paneer »

Comments

  1. Si says

    September 14, 2011 at 12:38

    Žēl gan, ka šito palaidu garām.. Tik 5dien dodos uz Briseli. Esmu noilgojusies pēc marokāņu tirgus ;)

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm February 18, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j February 7, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Tags

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Cukīni Itālijas virtuve Kanēlis Kartupeļi Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Kūka Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Sviests Svētku galdam Sīpols Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde

Copyright © 2021 · Lindas Virtuve · SIA MINIGRAND