Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Pastas salāti ar žāvētu vistu sinepju mērcē

November 11, 2016 Leave a Comment

Recepte tapusi sadarbībā ar "Dobeles dzirnavnieks"

Recepte tapusi sadarbībā ar “Dobeles dzirnavnieks”

Gardi salāti, kuri piemēroti arī svētku bufetes veida galdam vai ņemšanai līdzi piknikā vai pusdienu kastītē. Vienkārši pagatavojami un uzglabājot “neatsulojas”.

Izejvielas (4 personām):

  • 250 grami “Dobeles dzirnavnieks” fusilli pastas
  • šķipsna sāls
  • 450 grami žāvētas vistas gaļas
  • 180 grami redīsu, sagriezti plānās šķēlītēs
  • 2 āboli, nomizoti un bez serdes, sagriezti plānās šķēlītēs
  • maza buntīte ar lociņiem, sagriezti

Mērcei:

  • 3 ēdamkarote majonēzes
  • 3 ēdamkarotes pilngraudu sinepju
  • 1 tējkarote medus
  • 1 ēdamkarote ūdens

Gatavošana:

  1. Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri 7 minūtes, līdz pastai ir al dente. Nolej ūdeni un pastu atdzesē.
  2. Bļodiņā pagatavo salātu mērci, sajaucot visas tās sastāvdaļas.
  3. Lielā bļodā sajauc kopā pastu, žāvēto vistas gaļu, redīsus, ābolus un lociņus. Lej pāri mērci un samaisi.

Filed Under: Pastas un rīsu ēdieni, Putnu gaļas ēdieni, Salāti Tagged With: Āboli, Lociņi, Majonēze, Medus, Pilngraudu sinepes, Redīsi, Žāvēta vista

« Sāļo zemesriekstu un šokolādes cepumi
Meklējot iedvesmu: 10 pavārgrāmatas Ziemassvētku dāvanu maisam »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm February 18, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j February 7, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Tags

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Cukīni Itālijas virtuve Kanēlis Kartupeļi Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Kūka Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Sviests Svētku galdam Sīpols Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Log in