Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Pastas salāti ar žāvētu vistu sinepju mērcē

11 novembra, 2016 Leave a Comment

Recepte tapusi sadarbībā ar "Dobeles dzirnavnieks"

Recepte tapusi sadarbībā ar “Dobeles dzirnavnieks”

Gardi salāti, kuri piemēroti arī svētku bufetes veida galdam vai ņemšanai līdzi piknikā vai pusdienu kastītē. Vienkārši pagatavojami un uzglabājot “neatsulojas”.

Izejvielas (4 personām):

  • 250 grami “Dobeles dzirnavnieks” fusilli pastas
  • šķipsna sāls
  • 450 grami žāvētas vistas gaļas
  • 180 grami redīsu, sagriezti plānās šķēlītēs
  • 2 āboli, nomizoti un bez serdes, sagriezti plānās šķēlītēs
  • maza buntīte ar lociņiem, sagriezti

Mērcei:

  • 3 ēdamkarote majonēzes
  • 3 ēdamkarotes pilngraudu sinepju
  • 1 tējkarote medus
  • 1 ēdamkarote ūdens

Gatavošana:

  1. Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri 7 minūtes, līdz pastai ir al dente. Nolej ūdeni un pastu atdzesē.
  2. Bļodiņā pagatavo salātu mērci, sajaucot visas tās sastāvdaļas.
  3. Lielā bļodā sajauc kopā pastu, žāvēto vistas gaļu, redīsus, ābolus un lociņus. Lej pāri mērci un samaisi.

Filed Under: Pastas un rīsu ēdieni, Putnu gaļas ēdieni, Salāti Tagged With: Āboli, Lociņi, Majonēze, Medus, Pilngraudu sinepes, Redīsi, Žāvēta vista

« Sāļo zemesriekstu un šokolādes cepumi
Meklējot iedvesmu: 10 pavārgrāmatas Ziemassvētku dāvanu maisam »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...