Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Laša fileja parmezāna kažokā

29 janvāra, 2011 Leave a Comment

Man tik ļoti garšo zivis un īpaši lasis, ka to savā virtuvē pakļauju neskaitāmiem eksperimentiem un pagatavošanas variācijām. Šodien to cepu parmezāna kažokā. Kažokam var pievienot dažādus svaigos garšaugus (lociņus, dilles, koriandru u.c.), ja tādu nav – žāvētos. Arī pasniegšanai izmantotos dārzeņus var, protams, variēt.  Šai gadījumā tā bija sīkos gabaliņos sagriezta paprika un zaļajiem salāti ar baltvīna etiķi, koriandru un šķipsniņu cukura. 

Izejvielas (2 pers.):

  • 2 laša filejas gabali
  • 30 g rīvmaizes
  • 2 tējk.sasmalcināta koriandra (kinzas)
  • 20 g parmezāna
  • 5 ēdamk. olīveļļa
  • sula no puses citrona

Gatavošana:

  1. Blenderī kopā sablendē rīvmaizi, koriandru, citrona sulu, parmezānu un olīveļļu. Ja iegūtā masa ir pārāk sausa, pievieno vēl nedaudz eļļas (vai ūdens).
  2. Noklāj laša filejas ar iegūto masu. Liek ietaukotā cepešpannā.
  3. Cep cepeškrāsnī 190C 12-15 minūtes.
  4. Pasniedz ar zaļajiem salātiem un/vai vārītiem kartupeļiem.

Iedvesma: BBC Good Food

Filed Under: Zivju ēdieni & jūras veltes Tagged With: Ātri un vienkārši, Siers

« Austrumu magoņkūka
Spageti un gaļas bumbas ar siera pildījumu »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...