Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Valentīndienas tostermaize

February 13, 2011 1 Comment

Ja vēlaties pārsteigt savu otro pusīti ar brokastīm, bet jūsu rīcībā ir ierobežots laiks (galu galā Valentīndiena šogad iekrīt pirmdienā!), tad iesaku pagatavot karsto šokolādi ar tostermaizi! Saldi, silti un mīļi.

Izejvielas tostermaizei:

  • 2 šķēles tostermaizes
  • 2 tējk. ievārījuma (var izmantot arī nutellu, zemesriekstu sviestu utt.)
  • 1 tējkarote šokolādes 

Gatavošana:

  1. Apgrauzdē abas tostermaizes. Ar piparkūku formiņu vienā no tām izspiež sirdi, otru apsmērē ar ievārījumu. Caurumoto šķēli liek uz ievārījumšķēles.
  2. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Ar dārzeņu mizojamo  (skat.attēlu) uz šķīvja veido mazas sirsniņas. Brīvajā vietā liek tostermaizi un pasniedz. 

Priecīgu Valentīndienu!

Filed Under: Deserti Tagged With: Ātri un vienkārši, Bērniem, Brokastis, Ievārījums, Pie kafijas, Šokolāde, Valentīndiena

« Kartupeļu pankūkas ar kūpinātu lasi
Burkānu zupa ar pistācijām »

Comments

  1. Everita says

    February 14, 2011 at 07:27

    Laba ideja!!!

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • #PaldiesIlze January 5, 2021 19:27
  • Ideāli piemērota zupa, ko gatavot no pašu izaudzētām dārza veltēm! https://t.co/wRYTAlDlrr August 31, 2018 09:53
  • @lindasvirtuve

Tags

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Cukīni Itālijas virtuve Kanēlis Kartupeļi Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Kūka Mafini Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Sviests Svētku galdam Sīpols Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Ķirbis Šokolāde

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme On Genesis Framework · WordPress · Log in