Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Zemeņu salāti ar balzamiko mērci

23 jūlija, 2011 Leave a Comment

Pēdējās zemenes. Saldas un gatavas. Nedaudz skumji, ka šī vasaras daļa beigusies…… Ja Tev vēl ir palikusi dārzā kāda saujiņa zemenīšu, pagatavo salātus! Šos pasniedzu ar vistu un garšoja ļoti labi.

Izejvielas:

  • zemenes, sagrieztas uz pusēm vai 4 daļās
  • gurķis, nomizots un sagriezts šķēlītēs
  • kressalāti (var izmantot arī rukolu vai kādus citus salātus!)
  • nedaudz olīveļļas
  • balzamiko krēms

Gatavošana:

  1. Uz šķīvja kārto kressalātus (vai kādas citas salātu lapas). Pa virsu liek gurķus un zemenes.
  2. Pārslaka ar eļļu un balzamiko etiķi.

Filed Under: Dārzeņu ēdieni, Salāti Tagged With: Ātri un veselīgi, Bez laktozes, Ogas, Vasara, Veģetāri, Zemenes

« Tradicionālais gazpačo
Tabouleh jeb libāņu pētersīļu salāti »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...