Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Melleņu jogurta un persiku mafini

25 augusta, 2011 Leave a Comment

Ledusskapī aizķēries melleņu jogurts, kam pietuvojušās derīguma termiņa beigas. Un dikti nogatavojušies persiki. Tā kā ne par vienu no šiem produktiem ģimene akūtu interesi neizrādīja, nolēmu tos utilizēt veidā, kas būtu kārdinošāks par to pirmreizējo agregātstāvokli! Rezultāts un process skatāmi zemāk :) Protams, jogurtu var ņemt ar jebkādu garšu – bet vēlams pilnpiena!  

Izejvielas:

  • 310 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • sāls
  • 70 g cukurs
  • 1 ola
  • 45 ml/g augu eļļa
  • 360 g melleņu jogurts
  • 3 gatavi persiki
Gatavošana:
  1. Sajauc kopā izsijātus miltus, cepamo pulveri un sāli. Otrā traukā saputo kopā cukuru, olu un eļļu. Šķidrajā masā iemaisa miltu masu, pievieno beigās jogurtu. Beigās visu kārtīgi samaisa, lai nepaliek kunkuļi – es izmantoju mikseri lēnajā putošanas režīmā, jo mīkla sanāk tāda pabieza.
  2. Nomizo persikus (ja tie ir gatavi, miza nāk nost ļoti viegli!), sagriež gabaliņos un pievieno mīklai, izmaisa.
  3. Mīklu liek mafinu formiņās un cep uzkarsētā cepeškrāsnī uz 195°C 20-25 minūtes, kamēr mafini ir zeltaini brūni un to vidus – izcepies.

Filed Under: Konditoreja Tagged With: Augļi, Mafini, Mellenes, Ogas, Vasara

« Ar rikotu un spinātiem pildīti cannelloni
Liellopa gaļas sautējums marokāņu gaumē »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...