Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Pasta ar vistas un gaileņu mērci

3 septembra, 2016 Leave a Comment

pasta-ar-vistas-gailenu-merci-1-20160902

Jānoķer vēl pēdējie gaileņu sezonas mirkļi, gatavojot vienkāršas un gardas maltītes. Laba ideja sātīgām pusdienām vai vakariņām.

Izejvielas (2 personām):

  • eļļa cepšanai 1 sīpols, nomizots un sagriezts gabaliņos
  • 2 ķiploka daiviņas, nomizotas un sakapātas
  • šķipsna kaltēta timiāna vai citas Vidusjūras garšvielas
  • sāls pēc garšas
  • 300 grami gaileņu, notīrītas
  • 300 grami vistas filejas, sagriezta kumosa lieluma gabaliņos
  • 1 tējk. karija pulvera
  • 200 grami fusilli pastas
  • 3 ēdamk. bazilika pesto

Gatavošana:

  1. Cep sīpolu uzkarsētā eļļā, līdz tas kļūst caurspīdīgs. Pievieno ķiploku, timiānu un sāli, cep vēl 1-2 minūtes. Pievieno gailenes un turpina cept, līdz iztvaikojis no tām izdalījies ūdens (aptuveni 5 minūtes).
  2. Uzkarsētā eļļa apcep vistas filejas gabaliņus, pievieno karija pulveri un šķipsnu sāls. Pievieno apceptās sēnes, samaisa.
  3. Lielā katlā uzvāra ūdeni, kam pievienots sāls. Verdošā ūdenī ieber pastu un vāra, līdz gatava (al dente). Nokāš ūdeni. Pastu samaisa ar pesto.
  4. Pastu pasniedz siltu kopā ar vistas un gaileņu mērci.

Filed Under: Pastas un rīsu ēdieni, Putnu gaļas ēdieni, Receptes Tagged With: Bazilika pesto, Baziliks, Fusilli, Gailenes, Karija pulveris, Pesto, Vistas fileja

« Auzu pārslu un kefīra mafini
‘Osso buco’ Āzijas gaumē »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...