Izejvielas:
- 1 laša fileja
- 1-2 sarkanie sīpoli
- 200 ml skābā krējuma (tauku saturs vismaz 20%)
- 100 g fetas siera
- zaļumi pārkaisīšanai
- sāls pēc garšas
- vārīti vai cepti kartupeļi pasniegšanai
- Laša filejai izņem asakas un pārkaisa ar sāli. Liek cepamajā pannā.
- Sarkanos sīpolus sagriež mazos gabaliņos. Skābajā krējumā iemaisa sadrupinātu fetu Pievieno sarkano sīpolu gabaliņus. Iegūto krējuma-fetas masu klāj pāri laša filejai vienmērīgā slānī.
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Lasi liek cepties aptuveni uz 20 minūtēm vai kamēr tas izcepies gatavs.
- Pasniedz uzreiz pēc izņemšanas no krāsns, pārkaisītu ar zaļumiem (dīgstiem, dillēm, pētersīļiem).
Atbildēt