Lindas Virtuve

Vēdera un acu priekam

  • Sākums
  • Pavārgrāmata
  • Mana pieredze
  • Kontakti
  • Par mani

Lasis skābā krējuma un fetas siera mērcē

21 janvāra, 2021 Leave a Comment

Izejvielas:

  • 1 laša fileja 
  • 1-2 sarkanie sīpoli
  • 200 ml skābā krējuma (tauku saturs vismaz 20%)
  • 100 g fetas siera
  • zaļumi pārkaisīšanai
  • sāls pēc garšas 
  • vārīti vai cepti kartupeļi pasniegšanai

Gatavošana:

  1. Laša filejai izņem asakas un pārkaisa ar sāli. Liek cepamajā pannā. 
  2. Sarkanos sīpolus sagriež mazos gabaliņos. Skābajā krējumā iemaisa sadrupinātu fetu Pievieno sarkano sīpolu gabaliņus. Iegūto krējuma-fetas masu klāj pāri laša filejai vienmērīgā slānī.
  3. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Lasi liek cepties aptuveni uz 20 minūtēm vai kamēr tas izcepies gatavs. 
  4. Pasniedz uzreiz pēc izņemšanas no krāsns, pārkaisītu ar zaļumiem (dīgstiem, dillēm, pētersīļiem). 


Filed Under: Zivju ēdieni & jūras veltes Tagged With: Feta, Lasis, Savvaļas lasis, Skābais krējums

« Lazdu riekstu un šokolādes mīkstā karamele (‘fudge’)
Citronu un kokosriekstu kūka »

Atbildēt Atcelt atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Meklēt

Twitter

  • Mans pirmklasnieks zīmē, skatoties #CountdowntoMars 🙌 https://t.co/doRignfvvm 18 februāra, 2021 20:51
  • Dzīvei pietrūkst salduma? Jauna #recepte blogā - cepumu kūka ar zemesriekstiem un karameli (bez cepšanas): https://t.co/nrp0UqWr8j 7 februāra, 2021 15:09
  • @lindasvirtuve

Birkas

Banāni Bez glutēna Bez govs piena produktiem Bez laktozes Bezpiedevu jogurts Burkāni Bērniem Cepumi Citrona sula Citroni Ingvera sakne Itālijas virtuve Kanēlis Kikkoman Kokosriekstu skaidiņas Krēmsiers Kūka Mandeles Mandeļu milti Medus Ogas Paprika Pie kafijas Pētersīļi Pūdercukurs Rieksti Saldais krējums Siers Skābais krējums Sojas mērce Svētku galdam Sīpolloki Tomāti Tumšā šokolāde Vasara Veģetāri Vistas fileja Zemenes Ziema Ziemassvētku ēdieni Ātri un veselīgi Ātri un vienkārši Āzijas virtuve Ķiploki Šokolāde
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

Copyright © 2023

 

Loading Comments...